World Sports

Μητσοτάκης: «Θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της οπαδικής βίας, το οφείλουμε στον αστυνομικό, στον Άλκη, στον Μιχάλη»

Μητσοτάκης: «Θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της οπαδικής βίας, το οφείλουμε στον αστυνομικό, στον Άλκη, στον Μιχάλη»

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία αποδελτίωση του κυβερνητικού έργου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ειδική αναφορά στα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέντη και έφεραν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Αποφασισμένη να λάβει σκληρά μέτρα η κυβέρνηση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την οργή του για το τραγικό συμβάν με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», δεσμεύτηκε πως το φαινόμενο της αθλητικής βίας θα παταχθεί, ενώ αποκάλυψε πως αύριο (Δευτέρα 11/12) θα υπάρξουν ανακοινώσεις και μέτρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Τώρα, πριν περάσω στην εσωτερική κυβερνητική δραστηριότητα, θέλω να κάνω μια αναφορά στην εγκληματική επίθεση που δέχτηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ, η οποία είχε ως συνέπεια τον τραγικό τραυματισμό ενός αστυνομικού. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις αύριο για την οπαδική βία, γι’ αυτό δεν θα γράψω πολλά γι' αυτά σήμερα. Θέλω όμως να εκφράσω την οργή μου για το συμβάν αυτό, και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0