World Sports

Οικονόμου για τον τραυματία αστυνομικό: «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, ‘δολοφονική επίθεση’ που δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Οικονόμου για τον τραυματία αστυνομικό: «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, ‘δολοφονική επίθεση’ που δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Κατά την αποχώρηση του από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε πως η επίθεση αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη. Επιπλέον στάθηκε και στις προσπάθειες των γιατρών για να κρατήσουν στην ζωή τον 31χρονο αστυνομικό.

Στο πλάι του τραυματία αστυνομικού βρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος παρέμεινε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μέχρι να τελειώσει το χειρουργείο και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του αστυνομικού.

Σε δηλώσεις του κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο, στάθηκε πρώτα στις προσπάθειες των γιατρών για να κρατήσουν στην ζωή τον 31χρονο, ενώ χαρακτήρισε την επίθεση ως «δολοφονική».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου:

«Αυτή τη στιγμή η έγνοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή και θέλω να τους ευχαριστήσω. Προσευχόμαστε για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Ο αστυνομικός μας δέχθηκε "δολοφονική επίθεση". Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Είναι ζήτημα νομιμότητας και είναι ζήτημα δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Αστυνομία εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και το σύνολο της κοινωνίας πληρώνει βαριά την οπαδική βία. Τη βία με οπαδικό υπόβαθρο. Από αγέλες χούλιγκαν. Η αντιμετώπιση αυτών των εγκληματικών οργανώσεων οφείλει και πρέπει να είναι διαρκής. Και κάτι ακόμα αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, αυτές οι αγέλες χούλιγκαν, δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην Ελληνική κοινωνία.

Μόνο έτσι θα εξαρθρωθούν και θα απομονωθούν. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου που παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε έσπευσαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0