World Sports

Ο Γιώργος Καρανικόλας στο BN Sports: «Θέλουμε δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερο σκορ»

Ο Γιώργος Καρανικόλας στο BN Sports: «Θέλουμε δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερο σκορ»

Μέσα από το Waterpolo Trials Tournament αναδύονται ταλέντα. Ένα από αυτά είναι και ο Γιώργος Καρανικόλας που αγωνίζεται στην ομάδα εφήβων της Πετρούπολης, Κομβικός παίκτης στην νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, αφού πέτυχε επτά γκολ. Ένα τουρνουά που θα του δώσει σίγουρα την ευκαιρία να φανεί και να ακουστεί το όνομά του.

Η Πετρούπολη πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη στο Waterpolo Trials Tournament επικρατώντας της ΑΕΚ με 13-4, ενώ ξεκάθαρος πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός αθλητής της, Γιώργος Καρανικόλας. Ο 14χρονος περιφερειακός σημείωσε επτά γκολ  συνολικά στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/11) και μίλησε στο BN Sports εν συντομία για την νίκη της ομάδας του, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το τουρνουά για τον ίδιο και την ομάδα.

Παρόλο που ξεχώρισε, αυτό που δημιουργεί ιδιαίτερη, αλλά και ευχάριστη, εντύπωση είναι η ταπεινότητα που πηγάζει μέσα από τις δηλώσεις του. Δεν παίρνει όλα τα εύσημα για τον εαυτό του, αφού κατανοεί πως σε ένα ομαδικό άθλημα όλοι βάζουν από ένα μικρό λιθαράκι.

«Νιώθω ωραία που βοήθησα την ομάδα σήμερα. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν και έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, αλλά θεωρώ ότι θέλουμε δουλειά ακόμη. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερο σκορ».

Το Waterpolo Trials Tournament, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες και παίκτες να δοκιμαστούν και να προπονηθούν μέσα από τις αναμετρήσεις στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και αυτό το επιβεβαιώνει και ο Γιώργος Καρανικόλας, επομένως δεν χρειάζεται πολύ για να αντιληφθούμε την τεράστια αξία του.

«Είναι πολύ σημαντικό που διεξάγεται το τουρνουά αυτό, γιατί μας βοηθάει αρκετά στο να προπονηθούμε, κυρίως, ενόψει του  πρωταθλήματος που είναι δύσκολο και απαιτητικό».

Άρτεμις Κλεφτάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0