World Sports

Ανοιχτή επίθεση των αθλητών πόλο του Εθνικού προς τη διοίκηση: «Στην αδιαφορία σας δείξαμε υπομονή και ήθος αλλά…»

Ανοιχτή επίθεση των αθλητών πόλο του Εθνικού προς τη διοίκηση: «Στην αδιαφορία σας δείξαμε υπομονή και ήθος αλλά…»

Επτά πρώην παίκτες της ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς εξαπέλυσαν… πυρά προς τη διοίκηση εξαιτίας των καθυστερήσεων των πληρωμών τους κάνοντας λόγο για ψέματα και υποσχέσεις.

Οι συνεχείς καθυστερήσεις των πληρωμών των αθλητών της ομάδας πόλο του Εθνικού Πειραιώς οδήγησαν επτά πρώην παίκτες του συλλόγου στη δημοσιοποίηση των παραπόνων τους με σκοπό να λάβουν τα χρήματα, που τους αναλογούν.

Η ανακοίνωση των αθλητών:

«Παρά τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις πληρωμών, ακόμα και μετά από αναπάντητα μηνύματα και κλήσεις μας προς τους αρμόδιους, καθώς και τον πρόεδρο της ομάδας μας, όλοι οι αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς για την αγωνιστική περίοδο 2022 - 2023, επέδειξαν υπομονή και απύθμενο ήθος, πετυχαίνοντας  τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου, βάλαμε πλάτη στις καθυστερήσεις των πληρωμών και δεν κοινοποιήσαμε τα προβλήματα που υπήρχαν καθόλη την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς.

Η αδιαφορία της διοίκησης ήταν ο κύριος λόγος της απογοήτευσης μας, όμως το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου μας αλλά και των προσωπικών μας φιλοδοξιών μας έκαναν να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις.

Πλέον όλοι εμείς που αποχωρήσαμε από την ομάδα, έχουμε ήδη κινηθεί νομικά διεκδικώντας τα δεδουλευμένα.

Τέλος θέλουμε να διευκρινίσουμε πως τα ψέματα και οι υποσχέσεις δόθηκαν από  πρόσωπα που διοικούν και διαχειρίζονται μόνο το αντρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού ΟΦΠΦ σπιλώνοντας την ιστορία και την φερεγγυότητα των προκατόχων τους.

Παπαδόγκωνας Παναγιώτης,

Μπεριστιάνος Ιωάννης,

Βιτέλας Κωνσταντίνος,

Θεοδόσης Παπαλουκάς Διονύσιος,

Βαλλιανάτος Αναστάσιος,

Κατσαγούνος Γεώργιος,

Δροσόπουλος Αντώνιος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0