World Sports

Πόλο, γυναίκες: Ιστορική επιτυχία για τον Αλίμο - Στους ομίλους του Len Champions League

Πόλο, γυναίκες: Ιστορική επιτυχία για τον Αλίμο - Στους ομίλους του Len Champions League
Απίθανα πράγματα από τα κορίτσια του Πάνου Βέργου στο εμβληματικό κολυμβητήριο του «Άλφρεντ Χάγιος» καθώς μετά τις ιστορικές και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας νίκες απέναντι σε Σπαντάου και Φερεντσβάρος, πήραν άνετα και τον ελληνικό εμφύλιο με τη Γλυφάδα (19-9) και θα βρεθούν στα... αστέρια. Μοναδικές στιγμές για τον Άλιμο στην παρθενική του έξοδο στην Ευρώπη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (22/9) στη Βουδαπέστη είχε στο πρόγραμμα του Α’Ομίλου το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον ΑΛΙΜΟ , με τις δύο ομάδες να ανταμώνουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο «Άλφρεντ Χάγιος», λίγα λεπτά μετά την επικράτηση της UVSE επί της Φερεντσβάρος με 11-9. Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Πάνου Βέργου.

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson 9-19

Για τον σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson η 22η ημέρα του Σεπτεμβρίου αποτελεί μια ιστορική στιγμή, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου πέτυχε το 3/3 και προκρίθηκε στους Ομίλους του LEN Champions League για πρώτη φορά και στην παρθενική συμμετοχή του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ στη διοργάνωση. Από την άλλη, ο ΑΝΟΓ έχει ακόμη δύο παιχνίδια με Σπαντάου και UVSE και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

 


Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeeed24.com 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0