World Sports

Πριμόριε Ριέκα – Βουλιαγμένη 12-14: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Champions League οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς

Πριμόριε Ριέκα – Βουλιαγμένη 12-14: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Champions League οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΝΟ Βουλιαγμένης! Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκανε το 2/2 καθώς επικράτησε με 14-12 της Πριμόριε Ριέκα για τον Γ’ προκριματικό Όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που διεξάγεται στην Οραντέα της Ρουμανίας. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα (11:45) ώστε να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τους Ομίλους.

Το ξεκίνημα του ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν εντυπωσιακό αφού με δύο γρήγορα τέρματα (2-0) των Αριστείδη Χαλυβόπουλου και Στάθη Καλογερόπουλου στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη καθώς η ομάδα του Λαιμού πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Νεμάνια Ούμποβιτς σε παίκτη παραπάνω μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας και τον Ντίλαν Γούντχεντ σε κόντρα να κάνει το 4-0 στα μέσα της πρώτης περιόδου κάτι που ανάγκασε τους Κροάτες να πάρουν το πρώτο τάιμ άουτ (!) και στη συνέχεια έφερε το πρώτο γκολ της Πριμόριε Ριέκα με τον Μπρούμπνιακ στον παραπάνω. Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τη Βουλιαγμένη να προηγείται με 5-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νεμάνια Ούμποβιτς σε κόντρα με υπέροχη λόμπα.

Εν συνεχεία, στο δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Μπρούμπνιακ να κάνει το 5-2 αλλά η απάντηση του ΝΟΒ ήταν άμεση με υπέροχο σκαστό σουτ του Αριστείδη Χαλυβόπουλου από τη θέση 1. Στα μέση της δεύτερης περιόδου ο Νίκος Κουρούβανης διατήρησε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (7-3) με τελείωμα από το δοκάρι σε παίκτη παραπάνω. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 8-4 με ωραίο σουτ από τον Ανδρέα Αλμύρα από τη θέση 4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Λαιμού μπήκε εξίσου δυνατά αφού σκόραρε με προσωπική ενέργεια του Νίκου Παπασηφάκη με σουτ από τη περιφέρεια στη πρώτη επίθεση της περιόδου, όμως οι Κροάτες με τον Μπάμπιτς απάντησαν για το 9-5. Στα 5:01 ο Σεμίρ Σπάχιτς με ωραία κίνηση από το φουντραριστό έκανε το 10-5, όμως οι Κροάτες με δύο αναπάντητα γκολ των Πάπαριτς και Κρίπα μείωσαν στα τρία τέρματα διαφορά (10-7) με τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς να καλεί το πρώτο τάιμ άουτ στο 2:58. Εν συνεχεία το σερί συνεχίστηκε αφού με έξυπνη λόμπα του Ντάρκο Μπργκούλιαν από τη θέση 3 στη λήξη της επίθεσης και τέρμα του Μπρούμπνιακ μείωσαν σε απόσταση βολής (10-9). Όμως ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος  με το τρίτο του προσωπικό τέρμα με σουτ από τη θέση 1 σε παίκτη παραπάνω έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (11-9) στο 0:32 βάζοντας τέλος στο σερί των Κροατών.

Στη τελευταία περίοδο η Πριμόριε Ριέκα μείωσε εκ νέου τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (11-10) με γυριστό του Κάντιβετς από το φουνταριστό, όμως και πάλι ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος είχε την απάντηση με τρομερό σουτ από τη θέση 3. Οι Κροάτες κατάφεραν και πάλι να μειώσουν σε 12-11 με τον Τε Ριέλ σε κόντρα 1vs0 σε μια φάση που είχαν κερδίσει αποβολή. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε το 13-11 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάθη Καλογερόπουλου. Στο 3:56 ο Μπρούμπνιακ με πέναλτι κράτησε «ζωντανούς» τους Κροάτες κάνοντας το 13-12, με τη Βουλιαγμένη να χάνει δύο απανωτές επιθέσεις αλλά και να βγάζει δύο εξίσου σημαντικές άμυνες. Στο 0:46 ο Νίκος Παπασηφάκης «σφράγισε» την νίκη με σουτ από τη θέση 2.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λαιμού ήταν ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Στάθης Καλογερόπουλος, Νεμάνια Ούμποβιτς και Νίκο Παπασηφάκη. Από ένα πέτυχαν Σεμίρ Σπάχιτς, Ανδρέας Αλμύρας, Ντίλαν Γούντχεντ, και Νίκος Κουρούβανης.

Πηγή: Aquafeed.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0