World Sports

Ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο μικτό κόμπο παίδων-κορασίδων στην καλλιτεχνική κολύμβηση!

Ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο μικτό κόμπο παίδων-κορασίδων στην καλλιτεχνική κολύμβηση!
Ο υγρός στίβος συνεχίζει να ανεβάζει στο βάθρο τη «γαλανόλευκη». Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της καλλιτεχνικής κολύμβησης με τη μεικτή Παίδων-Κορασίδων του αγωνίσματος να κατακτά το ασημένιο μετάλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στη Βάρη.
Η δεύτερη θέση του κόσμου είναι ελληνική και στην καλλιτεχνική κολύμβηση.  Η Εθνική μας ομάδα στο μεικτό πρόγραμμα έκανε μία εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματος, συγκέντρωσε 229,7063 β. και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Αυτό ήταν το πρώτο στο εν λόγω αγώνισμα στην ιστορία της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Την ομάδα μας συνέθεσαν οι: Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Άρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά. Το χρυσό κατέληξε τελικά στην Ιαπωνία με 242,4022 βαθμούς και το χάλκινο στην Ισπανία με 228,4660.

«Άγγιξε» το μετάλλιο η Καραμανίδου

Πολύ κοντά στο να ανέβει στο βάθρο έφτασε η Εστέλλα Καραμανίδου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο, αλλά δεν το κατάφερε για λιγότερο από έναν βαθμό, παίρνοντας τελικά την 4η θέση.

Την Κυριακή (3/9), τελευταία ημέρα της διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα στη Βάρη, στις 9:30, αγωνίζονται οι Εστέλλα Καραμανίδου / Βασιλική Θάνου, στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτου και στις 18:30, η εθνική ομάδα στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ομαδικό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0