World Sports

Στεφανίδη: Διάστρεμμα πρώτου βαθμού η διάγνωση του τραυματισμού της

Στεφανίδη: Διάστρεμμα πρώτου βαθμού η διάγνωση του τραυματισμού της
Η Κατερίνα Στεφανίδη γλίτωσε τα χειρότερα καθώς ο τραυματισμός της στο Παγκόσμιο αποδείχθηκε πως ήταν διάστρεμμα πρώτου με δεύτερου βαθμού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν μία από τις άτυχες αθλήτριες του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς τραυματίστηκε στα δοκιμαστικά άλματα στον προκριματικό του επί κοντώ στη Βουδαπέστη.

Η έμπειρη αθλήτρια έκανε την Δευτέρα (28/8) μαγνητική τομογραφία και φάνηκε πως υπάρχει διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού, το οποίο αναμένεται να υποχωρήσει με ξεκούραση.

Η αθλήτρια στάθηκε αρκετά... τυχερή στην ατυχία της, καθώς δεν έχει κάποια ρήξη, που θα απαιτούσε μεγαλύτερο διάστημα αποκατάστασης και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

«Το αφήσαμε ήσυχο να περάσει μόνο του. Πιστεύω σε δύο εβδομάδες θα είμαι πολύ καλά. Ήδη στην μία εβδομάδα νιώθω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται πάρα πολύ. Προσπαθώντας να δω τα θετικά σκέφτηκα πως ίσως μου βγει και σε καλό όλο αυτό, γιατί τώρα ό,τι ασκησιολόγιο κάνω για να το δυναμώσω για να μην υπάρχει πιθανότητα να το πάθω πάλι, θα το κάνω και στα δύο πόδια ώστε να μην έχω προβλήματα με πελματιαία και φτέρνα, όπως έγινε τις προηγούμενες σεζόν.

Ήταν πολύ κακή η στιγμή που έγινε, γιατί ήμουν στο Παγκόσμιο. Μου δίνει κίνητρο αυτό γιατί έχασα έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θεωρώ πως θα με βοηθήσει στην προετοιμασία μου αυτό που έγινε, είπε η αθλήτρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0