World Sports

Ο δημιουργός του One Piece λέει «goat» τον Τεντόγλου!

Ο δημιουργός του One Piece λέει «goat» τον Τεντόγλου!

Η λατρεία του Μίλτου Τεντόγλου στο άνιμε «One Piece» είναι γνωστή και την εκφράζει σχεδόν σε κάθε αγώνα του!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μίλτος Τεντόγλου έχει υιοθετήσει κάποια κίνηση από την Ιαπωνική σειρά «One Piece» στην οποία όπως φαίνεται… τρέφει ιδιαίτερη αγάπη.

Αυτή η αγάπη όπως φαίνεται είναι αμοιβαία αφού μετά τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την πρόσφατη πρωτιά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς anime, «One Piece».

Λίγες μέρες μετά το χρυσό μετάλλιο που πήρε στην Ουγγαρία ο Έλληνας πρωταθλητής, ο δημιουργός, Εϊτσίρο Όντα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του στο Instagram, όπου φαίνεται να κάνει χαρακτηριστικές κινήσεις από την αγαπημένη του σειρά κινουμένων σχεδίων.

Στο τέλος έχει βάλει το emoji της κατσίκας, δηλαδή «Goat», αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για τον κορυφαίο αθλητή στο άλμα εις μήκος αυτή τη στιγμή.


«Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει το Gear 5 Pose ακριβώς πριν κερδίσει το Χρυσό στον Τελικό του Άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε το Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Έτσι μοιάζει ένας πραγματικός θαυμαστής του One Piece», έγραψε στη λεζάντα με τις φωτογραφίες του Τεντόγλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0