World Sports

Δευτεραθλήτρια κόσμου στα 10μ. η Κορακάκη! (video)

Δευτεραθλήτρια κόσμου στα 10μ. η Κορακάκη! (video)
Σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση, το όνομα της Άννας Κορακάκη φιγουράρει ανάμεσα στα τρία κορυφαία με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής να αναδεικνύεται «ασημένια» παγκοσμίως.
Για μία ακόμα φορά συνεπής στο ραντεβού της με το βάθρο η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία αυτή αθλήτρια της σκοποβολής και ολυμπιονίκης, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπακού στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η Άννα Κορακάκη βελτίωνε τη βαθμολογία της συνεχώς, μπαίνοντας την τελευταία στιγμή στη... ζώνη των μεταλλίων, αφού για 0.4 άφησε εκτός αυτής τη Φαμπιάν από την Ουγγαρία.

Εκεί τα έβαλε με τις δύο Κινέζες, ξεπερνώντας μάλιστα τη Λι. Στη «μάχη» για την πρώτη θέση όμως και ξεκινώντας με μειονέκτημα βαθμολογικό, η Κορακάκη αρίστευσε (έριξε 10αρι) το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να της δώσει και το χρυσό (238.3, έναντι 239.8 της αντιπάλου της, Ραϊνσίν Ζιανγκ).


Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ανεβαίνει η Ελληνίδα στο βάθρο σε παγκόσμια πρωταθλήματα από αυτήν την απόσταση, μετά το χρυσό στην Κορέα το 2018 και το ασημένιο το 2022 στην Αίγυπτο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0