World Sports

ΑΕΚ πόλο: Απέκτησε την Κασιάνα Μαργαρίτη η «Ένωση»

ΑΕΚ πόλο: Απέκτησε την Κασιάνα Μαργαρίτη η «Ένωση»

Στην απόκτηση της 16χρονης Κασιάνας Μαργαρίτη προχώρησε το γυναικείο τμήμα πόλο της ΑΕΚ.

Ενίσχυση στη θέση του φουνταριστού για το γυναικείο τμήμα πόλο της ΑΕΚ. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης Κασιάνας Μαργαρίτη, η οποία πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη. Η 16χρονη αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη έχει φορέσει το σκουφάκι του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενη στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, πανηγυρίζοντας τις προηγούμενες μέρες το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη δήλωσε στο aek.gr: ‘Είμαι ενθουσιασμένη για το καινούριο μου ξεκίνημα καθώς φέτος θα αγωνίζομαι με το σκουφάκι της ΑΕΚ. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται πλέον μπροστά μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε συνεργασία με τις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική. Η σκληρή δουλειά και το ασίγαστο πάθος απέδωσε καρπούς. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο η ομάδα, όσο και οι προπονήτριες ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούσαμε’.

Μαρία-Κασιάνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0