World Sports

Πόλο, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων: Παλικαρίσια νίκη κόντρα στην Σερβία (11-9) και 2/2 στον όμιλο!

Πόλο, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων: Παλικαρίσια νίκη κόντρα στην Σερβία (11-9) και 2/2 στον όμιλο!
Αήττητη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων η Εθνική ομάδα πόλο, επικρατώντας με 11-9 της αντίστοιχης της Σερβίας. Με την Ιταλία για την πρωτιά του ομίλου.

Ψυχωμένη η Εθνική Εφήβων, αρνήθηκε να χάσει απέναντι στους Σέρβους και έκανε το 2/2 στις νίκες στον Β’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Μανίσα της Τουρκίας, επικρατώντας το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8) 11-9, βαίνοντας ολοταχώς πλέον για την πρωτιά στο γκρουπ! Το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, διατήρησε την συγκέντρωσή του και πέρασε μπροστά στο σκορ με αυτοπεποίθηση, ενώ 4 τέρματα συνολικά μέτρησε ο Σήφης Κόκκινος!

 

Η Εθνική μας κοίταξε στα μάτια την δυνατή Σερβία, μπαίνοντας στο ματς με ενέργεια και όρεξη στην άμυνα, όπου παρά το μικρό κόλλημα στην επίθεση στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου έμεινε κοντά στο σκορ και πλησίασε στο 6-5 με γκολ του Χρήστου Λασκαρίδη, από πολύ δύσκολη γωνία 13″ πριν το ημίχρονο. Εν συνεχεία, Μητράκης και Κόκκινος ανέλαβαν το 6-6 και 7-6 για την «γαλανόλευκη», η οποία διαχειριζόταν ακόμα καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού και προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ για ένα πιο ασφαλές προβάδισμα.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0