World Sports

ΠΑΟΚ, πόλο: Έντυσε στα «ασπρόμαυρα» την Ντάσιου!

ΠΑΟΚ, πόλο: Έντυσε στα «ασπρόμαυρα» την Ντάσιου!

Ενισχύθηκε στην περιφέρεια ο ΠΑΟΚ, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας πόλο γυναικών την Μαρία Ντάσιου!

Στον ΠΑΟΚ πρόκειται να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Μαρία Ντάσιου! O «Δικέφαλος του Βορρά» ενισχύεται έτσι σημαντικά στον τομέα της περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ντάσιου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 14/01/1997, η Μαρία Ντάσιου αγωνίζεται στη περιφέρεια, είναι αριστερόχειρας, και έχει ύψος 164cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το ΝΟ Βουλιαγμένης το 2009, μένοντας μέχρι το 2014. Στην πενταετία αυτή, απέκτησε σημαντικές παραστάσεις τόσο από την Α1, σε επίπεδο μάλιστα πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στη LEN Euroleague τη σεζόν 2013-14.

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο.

Η επόμενη σεζόν (2015-16) την βρήκε και πάλι στο ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο LEN Trophy, ενώ την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε και πάλι στον ΑΝΟΓ.

Τη σεζόν 2017-18 δοκίμασε την τύχη της στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Τιβόν από το Ισραήλ, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενη σε υψηλό επίπεδο.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν ο ΓΣ Περιστερίου τη σεζόν (2018-19), ενώ ακολούθησε μία τριετία στη ΝΕ Πατρών (2019-22).

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, στις οποίες ξεχώρισε με το ταλέντο της.

Ούσα διεθνής με την Εθνική Νεών γυναικών της χώρας μας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014, το οποίο είχε διεξαχθεί στην Ιταλία.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Ντάσιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου, και να ευχηθώ μία υγιή και επιτυχή σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μαρία!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0