World Sports

Πόλο: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Παίδων κόντρα στην Κροατία (15-12)

Πόλο: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Παίδων κόντρα στην Κροατία (15-12)
Πάλεψε ενάντια στο… κακό της ξεκίνημα η Εθνική Παίδων, ωστόσο δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα (Κ15).
Ήττα χωρίς να... πληγώνει - τουλάχιστον προς το παρόν - υπέστη η Εθνική ομάδα Παίδων από την αντίστοιχη της Κροατίας (15-12) και στρέφει πλέον την προσοχή της στο ματς της Τρίτης (11/7, 19:20) με τη Σερβία.

Παρά το νωθρό της ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο (και την εναλλαγή των δυο τερματοφυλάκων από τον Φώντα Λέμπεση – Μπερδές και Πιμπλής) η Εθνική μας δεν το έβαλε κάτω. Aνασυντάχθηκε γρήγορα και μείωσε από 5-0 σε 5-4 με τέσσερα υπέροχα τέρματα, αποτέλεσμα σειράς κλεψιμάτων στην άμυνα, από τους Αγγελόπουλο, Πατσιλινάκο και Χατζή (2). Σε μόλις 4 αγωνιστικά λεπτά, η ομάδα του Φώντα Λεμπέση κατάφερε να απειλήσει το σερί της Κροατίας και να επιστρέψει στο παιχνίδι με ρυθμό και ψυχή, ενώ ακολούθησε στην πορεία το 6-5 της μείωσης του Δημήτρη Σάρρου και το 7-6 του Λεωνιδάκη σε παίκτη παραπάνω, στα 01:36 πριν την ανάπαυλα.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0