World Sports

ΑΕΚ: Κράτησε και την Ζένια Λυτρίβη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ

ΑΕΚ: Κράτησε και την Ζένια Λυτρίβη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ
Μια ακόμη ανανέωση για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της «Ένωσης».

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμη χρονιά η Ζένια Λυτρίβη, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον «δικέφαλο».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ζένια Λυτρίβη. Η 18χρονη (28/07/2004) δεξιά ίντερ, ύψους 1,76μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Ζένια με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει ζήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τη συμμετοχή της ΑΕΚ εκεί, αλλά και την παρουσία στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ζένια Λυτρίβη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρίσκομαι για 4η χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Οι συμπαίκτριες μου κι εγώ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τον καινούριο χρόνο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ζένια, καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0