World Sports

Ευρωπαϊκό ομάδων: Τρομερή κούρσα η Εμμανουηλίδου και εξαιρετική εμφάνιση από τον Γρανιτσιώτη

Ευρωπαϊκό ομάδων: Τρομερή κούρσα η Εμμανουηλίδου και εξαιρετική εμφάνιση από τον Γρανιτσιώτη

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν εξαιρετική στα 200μ. σταματώντας το χρονόμετρο στα 22.85’’ και κάνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Παράλληλα, ο Γιάννης Γρανιτσιώτης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα 200μ. τερματίζοντας τρίτος στην σειρά του και δέκατος συνολικά με 21.18’’.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 200μ. στο φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

Με 22.85’’ πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο μαζί και με το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ23 γυναικών και ξεπέρασε με την επίδοσή της κορυφαίες Ευρωπαίες αθλήτριες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Όχι μόνο γιατί πέτυχα νέο ρεκόρ, αλλά γιατί χάρισα πολλούς βαθμούς στην ομάδα. Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου, σε έναν αγώνα με τις κορυφαίες της Ευρώπης. Αυτές οι κούρσες θα με βοηθήσουν πάρα πολύ για το Έσπο, εκεί όπου πιστεύω θα έχω μια καλή παρουσία. Έπειτα υπάρχει και το παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό μας βοηθάει όλους», δήλωσε η αθλήτρια.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιάννης Γρανιτσιώτης που ήταν τρίτος στη σειρά του και 10ος στο σύνολο με 21.18’’.

«Αρχικά να πω για την ομάδα 4Χ100 μ. πως κάναμε χθες πολύ καλή κούρσα. Με τον Θοδωρή Βροντινό έχουμε τρέξει και άλλες φορές, ήταν όμως πολύ σημαντικό για εμένα που έτρεξα με δύο μεγάλους αθλητές μας, τον Κώστα Δουβαλίδη και το Γιάννη Νυφαντόπουλο. Σε ότι αφορά στα 200 μ. άψογος διάδρομος, άψογες συνθήκες, άψογο γήπεδο. Όπως σε κάθε αγώνα προσπάθησα να κάνω το ρεκόρ και βγήκε, όμως, είμαι χαρούμενος που παρότι ήρθα με την 12η επίδοση βγήκα 10ος. Τώρα έχω μπροστά μου το πανελλήνιο πρωτάθλημα κι έπειτα το Ευρωπαϊκό Κ23», δήλωσε ο Έλληνας αθλητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0