World Sports

Κώστας Κάκαρης: Και με τη... βούλα ο πρώτος Έλληνας της «γιγάντιας» δύναμης του ευρωπαϊκού πόλο, Προ Ρέκο!

Κώστας Κάκαρης: Και με τη... βούλα ο πρώτος Έλληνας της «γιγάντιας» δύναμης του ευρωπαϊκού πόλο, Προ Ρέκο!
Η Πρό Ρέκο σκεφτόταν.. ελληνικά από το Φλεβάρη, όπως είχε αποκαλύψει το aquafeed24.com και πλέον προχώρησε και στην επισημοποίηση των προθέσεών της. Ο Κώστας Κάκαρης ανήκει και με τη... βούλα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, όντας ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει το ιστορικό αυτό σκουφάκι.
Οι φήμες έφεραν τη συμφωνία και έπειτα και το... γάμο με κάθε επισημότητα. Λίγες μέρες μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρέωσεων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (Len Champions League), η οποία κατέληξε για τρίτη σερί σεζόν στα χέρια της Προ Ρέκο, η πρωταθλήτρια ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνά της.

Ο Κώστας Κάκαρης από εδώ και στο εξής αποτελεί μέρος της ομάδας-ναυαρχίδας του παγκόσμιου πόλο (11 Champions League στο σύνολο) εξαργυρώνοντας την ανοδική πορεία που διαγράφει τα τελευταία δύο χρόνια τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τη Γιουγκ. Ο πρώτος συμπατριώτης μας που θα αγωνιστεί για τον σπουδαίο αυτό σύλλογο.
Με κάθε επισημότητα λοιπόν και με ένα ευφάνταστο και χαρακτηριστικό κουίζ, η Ρέκο ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, συνοδεύοντάς το με ένα υπέροχο βίντεο.

Πρωτοπόρος Κώστας Κάκαρης, «μεγαλώνει» ακόμα περισσότερο το ελληνικό πόλο.

www.bnsprts.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0