World Sports

Εθνική ομάδα βόλεϊ: Επιστροφή Τζούριτς στις κλήσεις μετά από 4 χρόνια, ενόψει Ευρωπαϊκού!

Εθνική ομάδα βόλεϊ: Επιστροφή Τζούριτς στις κλήσεις μετά από 4 χρόνια, ενόψει Ευρωπαϊκού!
Τους εκλεκτούς του για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έκανε γνωστούς ο Ντάντε Μπονιφάντε και σε αυτούς βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Τζούριτς έπειτα από 4 χρόνια.
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στα μεγάλα ραντεβού, έχει ξεκινήσει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αρχίζει την προετοιμασία του ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο αυτό λοιπόν στάδιο, το οποίο θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα (28/6-16/7) θα δώσει το παρών και ο Δημήτρης Τζούριτς. Ο έμπειρος άσος έπειτα από 4 χρόνια απουσίας θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο έστω και σε επίπεδο προετοιμασίας και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα για το δεύτερο στάδιο και έπειτα στο Ισραήλ για τη φάση των ομίλων (Δ' Όμιλος με Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ρουμανία).

Οι υπόλοιποι της λίστας του Ντάντε Μπονιφάντε, είναι οι: Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Τζούριτς, Θεόδωρος Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος,Μάρκος Γαλιώτος, Απόστολος Πετσιάς, Ματέο Χασμπάλλα, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χανδρινός, Σπύρος Χάκας, Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας, Άγγελος Μανδηλάρης, Αριστείδης Χανδρινός, Δημήτρης Τζιάβρας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0