World Sports

Μπαρτσελονέτα - Βουλιαγμένη 14-13 (πεν.): Συγκινητικοί «μπέμπηδες» - Τα πέναλτι τους στέρησαν την 3η θέση της Ευρώπης!

Μπαρτσελονέτα - Βουλιαγμένη 14-13 (πεν.): Συγκινητικοί «μπέμπηδες» - Τα πέναλτι τους στέρησαν την 3η θέση της Ευρώπης!
Τίτλοι τέλους με... γλυκόπικρη γεύση σε μία εκπληκτική ευρωπαϊκή σεζόν για τη Βουλιαγμένη. Οι φοβεροί και τρομεροί «μπέμπηδες» του Βουγιασίνοβιτς κοίταξαν στα μάτια την ισχυρή Μπαρτσελονέτα, «φλέρταραν» με το χάλκινο μετάλλιο και αυτό χάθηκε στα πέναλτι. Μόνο περηφάνεια για αυτά τα παιδιά.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και έφθασε ως το καλοκαίρι, με το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης να βρίσκεται το φθινόπωρο στην αφετηρία με αβέβαιη πυξίδα, αλλά με πίστη και σκληρή δουλειά, να γράφει το πιο όμορφο παραμύθι στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ένα γκολ του Καλογερόπουλου με την Τουρκουά. Ένα μπλοκ στο τέλος ενός ευρωπαϊκού αγώνα. Μία απόκρουση, η πρόκριση επί της Νουαζί, η ισοπαλία στο Κραγκούγεβατς. Αλλά και πολλές ακόμη στιγμές που συνέθεσαν μια ονειρεμένη εικόνα για την ελληνική ομάδα.

Ο ΝΟΒ έφθασε έως τον μικρό τελικό του LEN Champions League στο Βελιγράδι, για να αντιμετωπίσει την υπέροχη Μπαρτσελονέτα του Έλβις Φάτοβιτς, από την οποία και βίωσε την απογοήτευση, καθώς τα όνειρά της για το FINAL 8 ήταν μεγαλύτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο aquafeed24.com

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0