World Sports

Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός 13-11: «Μπλόκο» από τους οικοδεσπότες και το... όνειρο έσβησε νωρίς!

Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός 13-11: «Μπλόκο» από τους οικοδεσπότες και το... όνειρο έσβησε νωρίς!

Ο Ολυμπιακός «προδώθηκε» από τα ποσοστά του στον παίκτη παραπάνω, ηττήθηκε με 13-11 από τη Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη και θα περιοριστεί στη διεκδίκηση της 5ης θέσης, παίζοντας με τη Γιουγκ του Κώστα Κάκαρη.

Πριν καν προλάβει να ξεκινήσει, το όνειρο του Ολυμπιακού για επιστροφή στην Ευρώπη, «έσβησε» από την ανώτερη στην πισίνα του Βελιγραδίου, Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχόπουλου και Σκουμπάκη.

Με την Νόβι να ξεκινά κατευθείαν πρες στην πρώτη μπάλα του Ολυμπιακού και τις δυο ομάδες να εστιάζουν στην άμυνα τους για αρχή, ο Μίροσλαβ Πέρκοβιτς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την οικοδέσποινα με το 1-0 σε παίκτη παραπάνω (05:25), ενώ λίγο μετά ο Μάρτον Βάμος συνεργάστηκε ωραία με τον Φιλίποβιτς από δεξιά και ισοφάρισε με έξυπνο σκαστό σε 1-1 στα 03:52! Με τους Σέρβους να κερδίζουν δεύτερο παραπάνω και το χρονόμετρο να δείχνει 03:27, ο Βούτσινιτς σκόραρε από ασίστ του Βλαχόπουλου από το κέντρο της επίθεσης για το 2-1, με τον ίδιο τον Έλληνα διεθνή να διαμορφώνει το 3-1 της Νόβι με ωραίο 6μετρο. Εν τούτοις, ο Ολυμπιακός αναζητούσε το γκολ της μείωσης και κέρδισε παραπάνω από μπάσιμο του Φουντούλη, με τον ίδιο να παίρνει την τελική προσπάθεια και να σκοράρει εντυπωσιακά για το 3-2 στα 01:11, ενώ ο Έλληνας αρχηγός της σερβικής ομάδας πήρε πάνω του και το 4-2 της οικοδέσποινας του Final-8, κλείνοντας έτσι το οκτάλεπτο.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.Aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0