World Sports

«Αέρας» Τεντόγλου στην Κύπρο - Πέταξε στα 8,26μ. στην πρεμιέρα του στον ανοιχτό στίβο! (video)

«Αέρας» Τεντόγλου στην Κύπρο - Πέταξε στα 8,26μ. στην πρεμιέρα του στον ανοιχτό στίβο! (video)
Με ένα μεγάλο άλμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον ανοιχτό στίβο ο Μίλτος Τεντόγλου, πηδώντας 8,26μ. στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού. Πρωτιά και για τον Καραλή.
Άνετος και ωραίος ο Μίλτος Τεντόγλου στην πρεμιέρα του στον ανοιχτό στίβο, έκανε από την αρχή του αγώνα του στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού μεγάλο άλμα (8,25μ.), το βελτίωσε για ένα εκατοστό (8,26μ.) και φυσικά πήρε τη νίκη.

Σταθερός παρά το χρονικά πρώιμο στάδιο ήταν για μία ακόμα φορά ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ο οποίος μετά το έναρκτήριο 8,25μ., έκανε άκυρο άλμα, συνέχισε με 8,17μ., έκανε ένα ακόμα άκυρο και έκλεισε τον αγώνα με 8,22μ. και 8,26μ. που ήταν και η τελική του επίδοση. Δεύτερος, χωρίς να περάσει τα 8 μέτρα (7,96μ.) βγήκε ο Μόντλερ ενώ 6ος τερμάτισε ο Ανδρέας Πανταζής με 7,44μ.

«Ηταν καλό ξεκίνημα. Αν ήταν ο δεύτερος αγώνας μου, ίσως πηδούσα παραπάνω. Κάθε χρόνο μου λέει ο Τσάτουμας ότι θα κάνω το ρεκόρ. Το περιμένει και το περιμένω κι εγώ. Είναι μια δύσκολη επίδοση το 8,66μ., δεν μπορείς να την κάνεις όποτε θες, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει. Είμαι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα έρχεται σε τρεις μήνες» ήταν τα λόγια του Τεντόγλου μετά τον αγώνα του.


Στο άλμα επί κοντώ νικητής αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, με άλμα στα 5,50μ., περνώντας τον πήχη με την πρώτη προσπάθεια και παρότι έψαξε το 5,72μ. και τη βελτίωση του φετινού του ρεκόρ, δεν τα κατάφερε.

Σίφουνας η Εμμανουηλίδου!

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν αυτή που εντυπωσιάσε στα 100 και τα 200μ. τρέξιμο, κερδίζοντας στο φώτο φίνις την Κονέ από την Ακτή Ελεφαντοστου με 11.44 στα 100μ. και ισοφαρίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στα 200μ. με 23:18. Εκεί που η Αφρικανή αθλήτρια πήρε το... αίμα της πίσω, καταλαμβάνοντας την πρωτιά με 23:02.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0