World Sports

«Χάλασε» την γιορτή στο Λαιμό η Ραντνίτσκι – Κοιτάει αποκλειστικά το Final-8 η Βουλιαγμένη!

«Χάλασε» την γιορτή στο Λαιμό η Ραντνίτσκι – Κοιτάει αποκλειστικά το Final-8 η Βουλιαγμένη!
Με το... αριστερό τελειώσε τις υποχρεώσεις τις στους ομίλους του LEN Champions League η Βουλιαγμένη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Βελιγράδι και το Final-8.

Ημέρα 14η στην φάση των Ομίλων του Champions League και απολαυστική αναμέτρηση – η πρώτη για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του στο Λαιμό, μπροστά στον κόσμο του ΝΟΒ που ήρθε να γιορτάσει την πρόκριση της ομάδας στο Φάιναλ-8 της διοργάνωσης και να στηρίξει την τελευταία της προσπάθεια απέναντι στην Ραντνίτσκι. Με ωραίο ρυθμό και πολύ δυνατές μάχες σε όλη την διάρκεια του ματς, η ομάδα του Ούρος Στεβάνοβιτς κατάφερε να κάμψει την πολύ καλή άμυνα της Βουλιαγμένης (η οποία βρέθηκε για λίγο στο +2) και να φύγει με ένα «αγχωτικό» αλλά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον «διπλό» από τον Ναυτικό Όμιλο με 9-10.

Με τελείωμα του Γαβρίλοβιτς από το δοκάρι στα 07:14 μετά από αποβολή του Κουρούβανη άνοιξε το σκοράρισμα στον Λαιμό (0-1) με την Βουλιαγμένη να απαντά με ωραία δημιουργία του Καπότση σε ξεμαρκάρισμα του Γούντχεντ ο οποίος είδε τον Νικολαΐδη στην ίδια ευθεία των 2μ και διαμορφώθηκε το 1-1. Μεταγενέστερα, ο ΝΟΒ πίεσε αποτελεσματικά την Ραντνίτσκι η οποία έβρισκε απέλπιδα σουτ στην εκπνοή της επίθεσής της, όπου ο Τζωρτζάτος τοποθετούνταν άψογα, έως και το 1:31 όπου ο Καλογερόπουλος έγραψε εντυπωσιακά το 2-1 από την περιφέρεια. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση ο Αλαφραγκής υπέπεση στην πρώτη του ποινή και το σύνολο του Στεβάνοβιτς άρπαξε την ευκαιρία με τον Κόζιτς για το 2-2, όμως στα 11″ ο Νικόλας Καστρινάκης έδωσε ξανά προβάδισμα στο ΝΟΒ για το 3-2 από δεξιά – ο οποίος και ξεκίνησε την αναμέτρηση στην αρχική 7άδα του Βουγιασίνοβιτς.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0