World Sports

Α1 πόλο γυναικών: Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στους τελικούς μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κόντρα στον Εθνικό!

Α1 πόλο γυναικών: Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στους τελικούς μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κόντρα στον Εθνικό!
Μετά από μία συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στα πέναλτι, η Βουλιαγμένη έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού και επέστρεψε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών. Καθοριστική η αρχηγός, Μαρίνα Κοτσιώνη.

ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ – ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΩΝΗ!

Τίποτα λιγότερο από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου 32 αγωνιστικά λεπτά δεν αρκούσαν για να αναδείξουν τον νικητή των ημιτελικών και την ομάδα που θα προκριθεί στους τελικούς του ελληνικού Πρωταθλήματος! Η Μπορίσοβα ήταν εκείνη που με το γυριστό της έφερε το ματς στο 5-5 περίπου δυο λεπτά πριν την λήξη, με τις δυο τερματοφύλακες να ζεσταίνονται ήδη για την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, έχοντας ήδη εντυπωσιάσει με τις αποκρούσεις τους στην διάρκεια του ματς. Κοτσιώνη και Σωτηρέλη – οι αρχηγοί των δυο ομάδων, άφησαν με ανοιχτό το στόμα όλους όσους παρευρέθηκαν στον Λαιμό για το απίστευτο αυτό ματς της σειράς (και όσους το παρακολούθησαν ζωντανά) καθώς αμφότερες αρνήθηκαν να χάσουν, απέκρουσαν από τρεις εκτελέσεις και μετά από 16 πέναλτι, η Μαρίνα Κοτσιώνη έβαλε την δική της… τελεία στην διαδικασία και πανηγύρισε την πρόκριση του Ναυτικού Ομίλου σε ακόμη έναν τελικό – αυτόν του 23ου Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 10-9!

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0