World Sports

Πόλο, Play Off: Δύο μεγάλες ομάδες, μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μάχη και η Βουλιαγμένη στους τελικούς (15-9 τον Απόλλωνα)!

Πόλο, Play Off: Δύο μεγάλες ομάδες, μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μάχη και η Βουλιαγμένη στους τελικούς (15-9 τον Απόλλωνα)!
Η Βουλιαγμένη είναι τελικώς εκείνη που «έκλεισε» θέση και φέτος στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας με 15-9 του Απόλλωνα στο Λαιμό και κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Ήταν δεδομένο ότι απόψε, μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος θα έμενε εκτός τελικών, ενώ μια έτερη από τις κορυφαίες θα έπαιρνε τη μεγάλη πρόκριση στους τελικούς της Α1 ανδρών. Το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με μουσική, μικρά παιδιά και φίλους των δύο συλλόγων, με τη σπουδαία μάχη ανάμεσα στους ευρωπαίους ΝΟ Βουλιαγμένης και Απόλλωνα Σμύρνης να προσφέρει απλόχερα την ουσία των σπορ: Ντέρμπι, πάθος, κίνητρο και μάχες μέχρις εσχάτων.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 15-9

Έτσι λοιπόν, ύστερα από ένα αρκετό έντονο παιχνίδι, ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος με 2-1 στη σειρά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει την 3η θέση με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στο 5:38 του 3ου οκταλέπτου, ο Μόκκας αποβλήθηκε ΧΩΡΙΣ αντικατάσταση και ο Απόλλωνας έπαιξε με τέσσερα λεπτά λιγότερο.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0