World Sports

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3: Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ στέφθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» (video)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3: Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ στέφθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» (video)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 στη Θεσσαλονίκη κάνοντας το 3-1 στην σειρά απέναντι στον ΠΑΟΚ που του χάρισε τον τίτλο στην Volley League Ανδρών.
Σχετικά Άρθρα
Με.. φουσκωμένα τα πανιά του από την επική ανατροπή στου Ρέντη μεσοβδόμαδα, ο Ολυμπιακός πήγε στη Θεσσαλονική για να στεφθεί πρωταθλητής και το έκανε εμφατικά. Οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι πραγματοποίησαν μία μεγαλείωδη εμφάνιση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους (18-25, 16-25, 14-25) και στέφθηκαν πρωταθλητές της Volley League μέσα στο «Παλατάκι». Όλα αυτά μπροστά στα μάτια 5.000 φίλων του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν στο πιο κρίσιμο σημείο.

Από το ξεκίνημα κυριάρχησαν οι «ερυθρόλευκοι», παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά μια διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι το φινάλε του πρώτου σετ. Άλλωστε, με 65% στην επίθεση, ήταν σχεδόν αδύνατο να μην προηγηθούν οι Πειραιώτες.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως οι «ασπρόμαυροι» θα έβγαζαν αντίδραση, ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο σετ ακόμα πιο σβηστά. Με τον Παγένκ σε μεγάλη μέρα, οι αθλητές του Τζουλιάνι κυριαρχούσαν, παίρνοντας απόσταση ασφαλείας (0-2 σετ, 16-25).

Η σεμνή τελετή όμως για τους Πειραιώτες συνεχίστηκε και στο τρίτο και τελευταίο σετ της χρονιάς. Στο τάραφλεξ της Πυλαίας εμφανίστηκε μία μόνο ομάδα, η οποία έχοντας τον Τράβιτσα σε εξαιρετική κατάσταση και με πιεστικό σερβίς, μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-1 στη σειρά των τελικών. 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0