World Sports

Τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ και… 1-1 οι τελικοί στη «ματσάρα» με τον Ολυμπιακό! (video)

Τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ και… 1-1 οι τελικοί στη «ματσάρα» με τον Ολυμπιακό! (video)

Εκπληκτικό παιχνίδι και μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ (26-24, 22-25, 25-18, 21-25, 15-12), με τους Θεσσαλονικείς να μένουν «ζωντανοί» στη «μάχη» για τον τίτλο.

Σε έναν μεγάλο τελικό αντάξιο των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει ζωντανός στην μάχη για τον τίτλο επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-2 και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη ανατροπή στο πρώτο σετ. όπου από 22-24 πίσω στο σκορ, έκανε σερί 4-0, χάρη στο σερβίς του Ράπτη και τις κόντρα επιθέσεις του Βαν ντε Ντρις για το 26-24.


Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε δύο φορές στα σετ και μάλιστα στο τέταρτο ήταν η σειρά του να γυρίσει το παιχνίδι από 14-8.


Στη... ρουλέτα του τάι μπρέικ έγινε «συγκλονιστικός» αγώνας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι και το 11-11 και εκεί έλαβε χώρα η φάση του ματς. Ο Βουλκίδης κάρφωσε σε πρώτο χρόνο. Ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης έδωσε μπλοκ άουτ αλλά ο Δημήτρης Τζιάβρας διαμαρτυρήθηκε πως δεν ακούμπησε τη μπάλα.

Το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν επέτρεψαν βίντεο ρέφερι στον Ολυμπιακό προκάλεσε νέες διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους. Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ πήρε τον πόντο (12-11) και επικράτησε με 15-12 για να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0