World Sports

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης: Ασημένιο μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ για τον Κουγιουμτσίδη!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης: Ασημένιο μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ για τον Κουγιουμτσίδη!
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 79 κιλά ελευθέρας πάλης ανέβηκε τελικώς ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης καθώς ηττήθηκε στον τελικό με 3-1 από τον Ουκρανό Μιχαίλοφ.
Είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο βάθρο κορυφαίων παλαιστών της Ευρώπης στα 79 κιλά και το μόνο απέμενε να διασαφηνιστεί ήταν το χρώμα του μεταλλίου του. Τελικά αυτό ήταν το ασημένιο, με τον 22χρονο Γιώργο Κουγιουμτσίδη να φτάνει τα 4 μετάλλια στη «γηραιά ήπειρο» στα τελευταία 4 χρόνια.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής αφού διατήρησε τον τίτλο του στην κατηγορία των Κ-23, ήθελε να πράξει κάτι αντίστοιχο και σε αυτή των ανδρών (είχε κάνει το νταμπλ την προηγούμενη χρονιά) όμως παρότι έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μιχαϊλοφ από την Ουκρανία.

Ο τελικός ήταν κλειστός με τον Κουγιουμτσίδη να προηγείται με 1-0, λόγω συνεχών παρατηρήσεων του αντιπάλου του. Ωστόσο ο Ουκρανός προσπέρασε με 2-1. Στη συνέχεια ο Έλληνας έψαξε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» τον καλά διαβασμένο Ουκρανό, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι κατέλαβε τη 2η θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0