World Sports

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: Έφεραν... τούμπα το ματς οι Πειραιώτες και πήραν προβάδισμα τίτλου!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1: Έφεραν... τούμπα το ματς οι Πειραιώτες και πήραν προβάδισμα τίτλου!
Απάντηση στις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και την απώλεια τίτλων, έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της σειράς των τελικών με τον ΠΑΟΚ (3-1 σετ στο Ρέντη με ανατροπή).
Τελικός Volley League πράξη πρώτη και αυτός βάφτηκε σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Παρότι μετά το τέλος του πρώτου σετ όλα έδειχναν πως τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίζονταν, οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν αντίδραση, έφεραν.... τούμπα τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη» και πήραν προβάδισμα κατάκτησης του τίτλου (3-1 σετ, 20-25, 25-17, 25-19, 25-21). Αρκετά τα λάθη του «δικεφάλου», οι παίκτες του οποίοι μονάχα στο πρώτο σετ φάνηκαν άκρως ανταγωνιστικοί.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το πρώτο σετ του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να απαντάει στο 6-10 του ΠΑΟΚ και να παίρνει τα ηνία με 13-11. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 20-20, όμως στο σημείο εκείνο οι αθλητές του «δικεφάλου» πίεσαν στο σερβίς, έβγαλαν εντυπωσιακές άμυνες και πήραν το πριβάδισμα.

Το δεύτερο σετ όμως άνηκε εξ' ολοκλήρου στους «ερυθρόλευκους» παίρνοντας από νωρίς... κεφάλι στο σκορ. Έτσι ισοφάρισαν σε 1-1 και μπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης. Στο τρίτο σετ, η άνοδος του Ιντάλγκο και τα πολλά λάθη των Θεσσαλονικιών έφεραν το 2-1.

Στο τέταρτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το 21-21, προσπαθώντας να μείνει ζωντανός στο ματς. Στο σημείο εκείνο όμως έπαθε ότι και ο Ολυμπιακός στο πρώτο, έχασε και τους 4 εναπομείναντες πόντους και με την επίθεση του Στερν γράφτηκε το τελικό 3-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0