World Sports

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης: Στα ημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης: Στα ημιτελικά ο Κουρουγκλίεφ!
Μετά τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη άλλος ένα αθλητής που εκπροσωπεί τη «γαλανόλευκη», έφτασε μέχρι την τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης. Ο λόγος για τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Μπορίς Μακόεφ για μια θέση στον τελικό των 86 κιλών. Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Αζαμάτ Χοσόνοφ.
Οι διακρίσεις και οι καλές εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής στο Ζάγκρεμπ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης συνεχίζονται.

Στην πρώτη του εμφάνιση λοιπόν με το εθνόσημο, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ προκρίθηκε στα ημιτελικά των 86 κιλών. Ο Κουρουγκλίεφ λοιπόν αφού επικράτησε εμφατικά των Πουεσποέκι από την Ουγγαρία με 11-0, του Λετονού Σαμουσόνοκς και του Αζέρου Αμπακάροφ με 9-0 στην πρώτη φάση, στους «16» και τα προημιτελικά αντίστοιχα, έκλεισε θέση για τη ζώνη των μεταλλίων. Εκεί θα βρει τον Σλοβάκο Μακόεφ για την πρόκριση στον τελικό.

Κοντά στην 4αδα έφτασε και ο Αζαμάτ Χοσόνοφ στα 125 κιλά όμως στα προημιτελικά αποκλείστηκε από τον Γεωργιανό, Γκένο Πετριασβίλι και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Θυμίζουμε πως στον μεγάλο τελικό των 79 κιλών βρίσκεται ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης από το βράδυ της Δευτέρας (17/4) με μία τεράστια ανατροπή.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0