World Sports

Πάλη, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Με φιλοδοξίες η ελληνική αποστολή στο Ζάγκρεμπ!

Πάλη, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Με φιλοδοξίες η ελληνική αποστολή στο Ζάγκρεμπ!
«Πάνοπλη» και με φιλοδοξίες για αρκετές διακρίσεις ταξίδεψε η ελληνική αποστολή πάλης στο Ζάγκρεμπ για τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μαζί τους βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μόησεν Παριγέι και Θέμης Ιακωβίδης.
Με υψηλούς στόχους και όνειρα για αρκετές διακρίσεις βρίσκεται η ελληνική αποστολή πάλης στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Εκεί θα λάβει χώρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας.

Πιο συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) και θα ολοκληρωθεί στις 23/4, θα διαγωνιστούν συνολικά 10 Ελληνες αθλητές και αθλήτριες.

Στην ελευθέρα, την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης στα 79 κιλά, Γιώργος Πιλίδης στα 65κ., Ντορέν Κουρουγκλίεβ στα 86 κιλά και Αζαμάτ Χοσόνοφ στα 125 κιλά.

Στην ελληνορωμαϊκή ο Χρήστος Κουτσουρίδης θα αγωνιστεί στα 77 κιλά, ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 82 κιλά, ο Νίκος Βάρκας στα 87 και ο Λαοκράτης Κεσίδης στα 97 κιλά.

Στην πάλη γυναικών θα κυνηγήσουν τιη διάκριση η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53 κιλά καθώς και η Αγόρω Παπαβασιλείου στα 76 κιλά.

Την αποστολή έχουν συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μόησεν Παριγέι και Θέμης Ιακωβίδης μαζί με τον Γιάννη Παγκαλίδη, ενώ εκπροσώπους θα έχει και η ελληνική διαιτησία με τους Χρήστο Λιάκο και την Παυλίνα Γεωργίου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0