World Sports

Βασιλική Μιλλούση: Η «Ελληνίδα Θεά της δοκού» γύρισε στο… φυσικό της περιβάλλον! (video)

Βασιλική Μιλλούση: Η «Ελληνίδα Θεά της δοκού» γύρισε στο… φυσικό της περιβάλλον! (video)

Στα… λημέρια της και κόντρα σε όλους τους νόμους της φύσης, η Βασιλική Μιλλούση επέστρεψε. Η «Η «Ελληνίδα Θεά της δοκού» επανεμφανίστηκε όπως σημείωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γυμναστικής στο διεθνές στερέωμα και στην Αττάλεια είχε στο πλάι της τα παιδιά της στις κερκίδες και τον Λευτέρη Πετρούνια στον ίδιο χώρο.

Στη ζωή υπάρχουν αυτά που ορίζει η φύση και αυτά που αναιρεί η ψυχή. Εκείνα που μοιάζουν ακατόρθωτα κι’ όμως βρίσκεται κάποιος/κάποια που τα αμφισβητεί. Αν η συνθήκη αυτή έπαιρνε τη μορφή ενός προσώπου τις μέρες αυτές, τότε εκείνο θα ήταν της Βασιλικής Μιλούσση. Της πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής που έκανε τη δέσμευσή της προ λίγων μηνών, πράξη.

Το βλέμμα της πράο έως γαλήνιο. Η εικόνα της πάνω στη δοκό ισορροπίας αρχοντική, στα πλαίσια του elegant. Η 39χρονη σχεδόν Βασιλική γύρισε στο… φυσικό της περιβάλλον, εκεί που αισθάνεται άνετα. Με βήμα σταθερό και άλμα ελαφρύ, σχεδόν αθόρυβο. Φόρεσε το κορμάκι της και ισορρόπησε μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Είναι η πρώτη που τα καταφέρνει; Όχι είναι η απάντηση. Στο δικό της χώρο όμως που τα στεγανά και τα όρια επικρατούν και είναι από τις ελάχιστες.

Το πόσο πολύ έλλειψε στον χώρο της γυμναστικής η Βασιλική Μιλούσση, φάνηκε από την αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυμναστικής. Στην επιστροφή της στο ταπί της αρένας στην Αττάλεια, μετά από 4μιση χρόνια αποχής, τα social media σχεδόν… παραλήρησαν. «Η Ελληνίδα Θεά της δοκού επέστρεψε στους αγώνες» αναφέρθηκε και περιέγραψε το κεφάλαιο «Βασιλική Μιλούσση» με μια φράση.

Δεν έχει σημασία η βαθμολογία, δεν μετράει το γεγονός πως γλίστρησε. Ακόμα και η ίδια, όσο υψηλές απαιτήσεις και αν έχει από τον εαυτό της και προσδοκώντας το μάξιμουμ της απόδοσής της, κατανοεί ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι «κομπιούτερ». Αυτό που μετράει είναι ότι ήταν εκεί, στη μεγάλη σκηνή, ξανά.

Και δεν θα μπορούσε να ζητήσει μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο άνθρωπος με τον οποίο έχει επιλέξει να πορευθεί μαζί στη ζωή, ο Λευτέρης Πετρούνιας, αναμένει τη δική του σειρά για να κυριαρχήσει στον τελικό των κρίκων. Και κάπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στις κερκίδες, δύο ζευγάρια οικεία μάτια τους παρακολουθούν. Η οικογένεια Πετρούνια-Μιλούσση βρίσκεται σύσσωμη στο γυμναστήριο της Αττάλειας σε μια κατάσταση μοναδική και ιδιαίτερη για τους Έλληνες πρωταθλητές μας.

Βασιλική Μιλούσση, καλώς μας βρήκες.

 

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0