World Sports

Πόλο: «Λύγισε» από τον κακό της… δαίμονα η Εθνική ομάδα γυναικών

Πόλο: «Λύγισε» από τον κακό της… δαίμονα η Εθνική ομάδα γυναικών
Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα γυναικών στην δεύτερη αναμέτρηση του World Cup στο Ρότερνταμ, απέναντι στην οικοδέσποινα Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση.
Τη δεύτερη ήττα της στην προκριματική φάση του World Cup γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών με 14-10 από την Ολλανδία
Δεν βρήκε τον καλό ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο το αντιπροσωπευτκό μας συγκρότημα δίνοντας την ευκαιρία στις Ολλανδές του Έλληνα προπονητή Ευάγγελου Δουδέση να ξεφύγουν από την αρχή του ματς. Η Εθνική είχε ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, όμως η οικοδέσποινα κάλυψε κάθε κενό χωρίς να αφήνει την Εθνική να σκοράρει στο ματς μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου με την Ειρήνη Νίνου και το σκορ στο 7-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γαλανόλευκες κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» τη διαφορά μετά και το εύστοχο πέναλτι της Βάσως Πλευρίτου για το 12-6. Το τάιμ άουτ της προπονήτριας, Αλεξίας Καμμένου, σχεδόν τρία λεπτά πριν τη λήξη δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 14-10 με τη Μυριοκεφαλιτάκη να βάζει το τελευταίο σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 5-4, 2-5

Ολλανδία: Άαρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ 1, Φαν Ντερ Σλοτ 1, Κένινχ 2, Φαν ντε Κρατς 4, Μπ. Ρόχε 2, Σέφενιχ 1, Γιούστρα, Λ. Ρόχε 3, Μολχόιτζεν, Τεν Μπρουκ, Φαν ντεν Ντόμπελστεν.

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Σάντα, Ελληνιάδη 1, Ελευθεριάδου 2, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Νίνου 2, Τριχά, Αγγελίδη, Β. Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0