World Sports

«Ασπρόμαυρος» βάφτηκε ο τελικός κυπέλλου με σπουδαία ανατροπή

«Ασπρόμαυρος» βάφτηκε ο τελικός κυπέλλου με σπουδαία ανατροπή

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε με το πρώτο σετ του τελικού ο ΠΑΟΚ όμως δεν παράτησε ποτέ τον αγώνα και με μία μεγάλη ανατροπή θα φέρει το τρόπαιο για 4η σερί χρονιά στην Θεσσαλονίκη.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ κατακτά το κύπελλο Ελλάδας. Αυτήν την φορά στον «δρόμο» του βρέθηκε ο Ολυμπιακός τον οποίο νίκησε 3-1 και με ανατροπή. Ήρωας για τους Θεσσαλονικείς ο Ράπτης με συνολικά 28 πόντους στο παιχνίδι.

Με σχετική άνεση κύλησε το πρώτο σετ του τελικού για τους «ερυθρόλευκους» καθώς κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα χωρίς να το χάσουν μέχρι να φτάσει το σκορ στο 25-18

Στο δεύτερο σετ αντιθέτως ο «δικέφαλος του Βορρά» εμφανίστηκε πολύ πιο δυναμικός και κατάφερε «χτίσει» μία διαφορά από τα πρώτα σερβίς και κατάφερε να φέρει τον τελικό στα ίσα με σκορ 25-20

Το τρίτο σετ έγινε πραγματικό «ροντέο» με τον ΠΑΟΚ να επανέρχεται στο σκορ από το -4 και πήρε τελικά το σετ με 25-21

Στο τέταρτο κα τελευταίο σετ ο ΠΑΟΚ δεν χαμήλωσε ταχύτητα αποδεικνύοντάς την τρομερή αγωνιστική κατάσταση στην οποία και βρίσκεται. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του σετ να δείξει ότι μπορεί να κάνει το 2-2 και με τελικό 25-21 ο ΠΑΟΚ έγινε ξανά κυπελλούχος κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς .

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0