World Sports

LEN Champions League: Ο ευρωπαϊκός θρόνος ανήκει ξανά στη Σαμπαντέλ!

LEN Champions League: Ο ευρωπαϊκός θρόνος ανήκει ξανά στη Σαμπαντέλ!

Για 6η φορά στην ιστορία της, η Σαμπαντέλ κατάφερε να γίνει ξανά Βασίλισσα της Ευρώπης, αφού επικράτησε στον απίστευτο τελικό της Ματαρό με σκορ 8-9 και φόρεσε εκ νέου το «στέμμα» της, ύστερα από ένα αδιανόητο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο φινάλε, όπου η θρυλική Λάουρα Εστέρ απέκρουσε γυριστό της Βίβιαν Σέβενιτς!

Η Σαμπαντέλ προηγήθηκε με 6-2, αλλά η Ματαρό του Μπαγιάρτ επέστρεψε στην τελευταία περίοδο, μείωσε στο γκολ πέντε λεπτά πριν από το τέλος (8-7), με τη Ρουίθ να γράφει το 9-7 στην επόμενη επίθεση για τη Σαμπαντέλ. Η Φαν ντε Κράατς μείωσε σε 9-8, η Ματαρό «έβγαλε» ίσως την κρισιμότερα άμυνα του αγώνα με παίκτρια λιγότερο, αλλά στην τελευταία επίθεση η Λάουρα Εστέρ, η έμπειρη Ισπανίδα τερματοφύλακας, απέκρουσε το γυριστό της Σέβενιτς σε μια μεγάλη ευκαιρία για το σύνολο του Μπαγιάρντ να στείλει το ματς στα πέναλτι.

ΜΑΤΑΡΟ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 8-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 2-2, 4-2.

ΜΑΤΑΡΟ (Ντανιέλ Μπαγιάρτ): Σάντσεζ, Μορέλ, Φαν ντε Κράατς 2, Γκουάλ, Σέβενιτς, Κρεστέλι – Νάγκι 2, Καμπράι 2, Νόγκουε, Αβένιο 1, Μπερτράν, Εσπάρ 1, Κλαβέρια, Καρμόνα.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Νταβίντ Πάλμα): Εστέρ, Ορτίθ Ρέγες Μ. 1, Λέιτον, Βαν Ντερ Σλουτ 1, Σεράνο, Στέφενς 1, Ρουίθ 1, Γκαρσία 1, Φόρκα 3, Ορτίθ Μουνιόθ Μπ.., Πέρεθ 1, Γκονζάλες, Καράσκο.

Πηγή: www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0