World Sports

Άνετα ο Ολυμπιακός στον τελικό, 3-0 τον Μίλωνα στην Καλαμάτα! (video)

Άνετα ο Ολυμπιακός στον τελικό, 3-0 τον Μίλωνα στην Καλαμάτα! (video)

Με χαρακτηριστική ευκολία επικράτησε ο Ολυμπιακός του Μίλωνα με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει τον νικητή μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα ειδικά στο δεύτερο σετ πίεσε τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το πρώτο σετ κύλησε με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχτισαν από νωρίς μία διαφορά και την είδαν να μεγαλώνει.


Απεναντίας, στο δεύτερο σετ η εικόνα του ματς άλλαξε. Αυτή τη φορά η πίεση του Μίλωνα απέδωσε καρπούς και οι παίκτες του Ψάρρα κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από νωρίς. Μάλιστα, έφτασαν τη διαφορά στο +7 (12-5).

Ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο σετ με τα σερβίς του Ζουπάνη να χαλούν την υποδοχή του Μίλωνα και οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 19-17. Η διαφορά ανέβηκε εκ νέου στους τέσσερις, αλλά με επιμέρους διαφορά 8-2 έγινε και το 2-0.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση - νίκη απλοποιήθηκε στο τρίτο σετ, παρότι οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι και τα μισά. Ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, πάτησε «γκάζι» και αναμένει τον νικητή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου στην Καλαμάτα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0