World Sports

Άρση Βαρών: Κέρδισε δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων η Στρατουδάκη!

Άρση Βαρών: Κέρδισε δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων η Στρατουδάκη!

Σπουδαία εμφάνιση για την Μαρία Στρατουδάκη, που κατέκτησε δύο μετάλλια στην κατηγορία των 49κ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων - Κορασίδων που λαμβάνει χώρα στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Ήταν εξαιρετική και έφτασε επάξια στην κατάκτηση δύο μεταλλίων! Η Μαρία Στρατουδάκη, λαμβάνοντας μέρος στην κατηγορία 49κ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων - Κορασίδων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας, πήρε το αργυρό μετάλλιο στο ζετέ με 86 κιλά και το χάλκινο στο σύνολο σηκώνοντας 152 κιλά.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Θεανώ Ζαγκλιβέρη, δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι για τον άθλο που πέτυχε η Μαρία Στρατουδάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων, μία επιτυχία που έχει αντανάκλαση σε όλη την ελληνική άρση βαρών. Η Μαρία είναι ένα ατόφιο ταλέντο που αποδεικνύει ότι το άθλημα μας, το άθλημα των δυνατών, δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση, αλλά και γυναικεία.. Επίσης μας γεμίζει με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας. Συγχαρητήρια στη Μαρία, το σύλλογο της, τους γονείς της και τους προπονητές της.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0