World Sports

Καρλαύτης: «Ήθελα φωτογραφία με τον Σισέ και τον Διαμαντίδη» (video)

Καρλαύτης: «Ήθελα φωτογραφία με τον Σισέ και τον Διαμαντίδη» (video)

Ο Γιώργος Καρλαύτης, πρωταθλητής του NFL με τους Kansas City Chiefs, αναφέρθηκε στα «πράσινα» αισθήματα που τρέφει, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NFL με τους Kansas City Chiefs, μόλις στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου! Ο Γιώργος Καρλαύτης, που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφερόμενος τόσο στην αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, όσο και στην απόφασή του να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός των Kansas City Chiefs:

«Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, έπαιζα χωρίς να καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνω. Αλλά τη δεύτερη χρονιά που τα κατάλαβα όλα, είδα ότι μου ταίριαζε. Μόλις έμαθα το άθλημα, το λάτρεψα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχει πολλή σκέψη και θέλει μυαλό, παρά το γεγονός ότι φαίνεται βίαιο.

Πάντα ήθελα να γίνω σπουδαίος πρωταθλητής. Σαν μικρό παιδί, πάντα ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να στερήσω εγώ από ένα μικρό παιδί αυτή τη φωτογραφία. Δεν σκέφτομαι καθόλου τον εαυτό μου σαν celebrity.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0