World Sports

Βάσας - Πανιώνιος 12-6: Δεν τα κατάφερε απέναντι στο μεγαθήριο ο «Ιστορικός»

Βάσας - Πανιώνιος 12-6: Δεν τα κατάφερε απέναντι στο μεγαθήριο ο «Ιστορικός»
Το έργο των παικτών του Κώστα Δήμου ήταν εκ' προοιμίου δύσκολο και τέτοιο αποδείχθηκε στην Ουγγαρία. Ο Πανιώνιος πάλεψε απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup, Βάσας, όμως «λύγισε» εκτός έδρας από την ανωτερότητα του αντιπάλου (12-6) και δεν θα βρεθεί στον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους. Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον «Ιστορικό».
Σχετικά Άρθρα
O Πανιώνιος επέστρεψε για τα καλά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο και αυτό δεν αναιρείται. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν μία λαμπρή πορεία στην επιστροφή τους στα Κύπελλα Ευρώπης και ένα σκαλοπάτι πριν τον τελικό τερματίστηκε αυτή από το μεγαθήριο της διοργάνωσης. Κακά τα ψέματα, όσο καλή εικόνα και αν έδειξε ο Πανιώνιος όλο αυτό το διάστημα, η Βάσας είναι ομάδα άλλου επιπέδου και θα αποτελούσε... θαύμα αν οι παίκτες του Δήμου την άφηναν εκτός. Όπως και να έχει μόνο περηφάνεια πρέπει να νιώθουν άπαντες στην Πλατεία για αυτά τα παιδιά και αυτήν την προσπάθεια.


Στα της ρεβάνς, η ανωτερότητα της Βάσας φάνηκε από πολύ νωρίς, χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας. Οι πάικτες του Πανιωνίου πάλευαν σκληρά, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση με τα πράγματα να δυσχαιρένουν στ οτέλος της τρίτης περιόδου όταν οι διαιτητές απέβαλλαν από τον αγώνα τον αρχηγό, Αλέξανδρο Γούνα, και οι Ούγγροι διαμόρφωσαν το 9-4 στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής. Γενικότερα, οι διαιτητές έδειξαν μία μικρή αδυναμία στην... έδρα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία μιας και το τελικό σκορ 12-6 δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας. Οι 50 περίπου «Πάνθηρες» που βρέθηκαν στις κερκίδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έλεψαν τις εντυπώσεις.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0