World Sports

«Θεός» Απόλλωνας, έστησε... πάρτι κόντρα στην Τενερίφη στο πόλο και προκρίθηκε στον τελικό του Challenger Cup!

«Θεός» Απόλλωνας, έστησε... πάρτι κόντρα στην Τενερίφη στο πόλο και προκρίθηκε στον τελικό του Challenger Cup!
Πολύ μεγάλες στιγμές ζουν άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης βλέποντας το... καμάρι του συλλόγου τα τελευταία χρόνια να κάνει «περίπατο» απέναντι στην Τενερίφη (18-8) στο κατάμεστο «Σεράφειο» κολυμβητήριο και να κλέινει ραντεβού για τους τελικούς του Challenger Cup.
Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι αθλητές του Νίκου Δεληγιάννη, «διέλυσαν» στο κατάμεστο Σεράφειο κολυμβητήριο την Τενερίφη με 18-8 και ανέτρεψαν με χαρακτηριστικά άνεση την ήττα τους με 11-10 στο πρώτο ματς. Κάπως έτσι ο Απόλλωνας πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του Challenger Cup, μόλις στην τέταρτη συμμετοχή του κλαμπ στα Κύπελλα Ευρώπης.
5842553.jpg

Τεράστια επιτυχία για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπάιου σε διπλούς τελικούς και πάλι με ομάδα από την Ισπανία. την Τεράσα για την ακρίβεια. Οι Ίβηρες απέκλεισαν την ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης (είχε παίξει ο Κολόμβος εκεί) και θα «κονταροχτυπηθούν» με τον Απόλλωνα για το πρώτο σκαλί του Challenger Cup. Οι τελικοί έχουν οριστεί για το Μεγάλο Σάββατο (15/4) και τις 29 Απριλίου. Αυτομάτως, ο Απόλλωνας γίνεται η τέταρτη ελληνική ομάδα που θα διεκδικήσει τρόπαιο στα Κύπελλα Ευρώπης (φιναλίστ σε τελικό) μετά τις Βουλιαγμένη, Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
5842565.jpg

Στα του ματς, από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι παίκτες του Δεληγιάννη έδειξαν τις διαθέσεις τους με πλουραλισμό στην επίθεση, πολύ καλές επιλογές και ένα γρήγορο 4-0. Ο δείκτης του σκορ συνεχώς αυξανόταν στο πρώτο ημίχρονο (9-3) με το δεύτερο ημίχρονο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι αθλητές του Απόλλωνα βρήκαν αρκετές λύσεις και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα να αντιστρέψουν το οριακό 11-10 που είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 3, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Μυρίλος, Σολανάκης 3, Καβουσανός.

Τενερίφη (Άλμπερτ Εσπανιόλ – Φερμίν Μπενασάρ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόζα, Ντίαζ, Μαγκρίνα, Γκουτιέρεζ, Κένινγκ 2, Εσπανιόλ, Μερκάδο 1, Γκονζάλες 1, Σαλβαδόρ 3, Ροντρίγκεζ, Πέρεθ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0