World Sports

Ελλάδα – Αυστραλία 20-5: Σαν σε προπόνηση, «αγκαλιάζει» το εισιτήριο για τα τελικά του World Cup!

Ελλάδα – Αυστραλία 20-5: Σαν σε προπόνηση, «αγκαλιάζει» το εισιτήριο για τα τελικά του World Cup!

Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Αυστραλία. Επικράτησε εύκολα με 20-5 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στο Super Final του Λος Άντζελες.

Σε μία εύκολη επικράτηση έφτασε η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Αυστραλία. Η Ελλάδα κέρδισε με 20-5, χωρίς να συναντήσει κάποιο εμπόδιο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έτσι φτάνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Super Final του Λος Άντζελες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η «γαλανόλευκη» δεν δέχτηκε κανένα γκολ στη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου, όπου είχε προηγηθεί ήδη με 7-0. Χρειάστηκε να φτάσουμε στην δεύτερη περίοδο για να σημειώσει το πρώτο της τέρμα η Αυστραλία, όταν και έκανε το 8-1.

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν ήδη κριθεί από πολύ νωρίς. Η συνέχεια αποτέλεσε περισσότερο τυπική διαδικασία, με την Ελλάδα να παίρνει τελικά τη νίκη με 20-5.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 3-1, 3-2, 7-2

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 5, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 3, Κάκαρης 2, Δερβίσης 1, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος

Αυστραλία: Πόρτερ, Νάνγκλ 1, Μπερεχούλακ 1, Νέγκους, Πάουερ 1, Λάμπι, Παβιγιάρ 1, Μάρσντεν, Φορντ, Πουτ, Ποτ, Έντουαρντς 1, Χέντζ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0