World Sports

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ: «Αέρας» οι Ντρισμπιώτη - Παπαμιχαήλ!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ: «Αέρας» οι Ντρισμπιώτη - Παπαμιχαήλ!
Δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα τα φαβορί, Αντιγόνη Ντρισμιώτη και Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδος στα 20 χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας. Πολύ καλές εμφανίσεις και από άλλους αθλητές. Έπιασαν το όριο τρεις στην κατηγορία των νέων.
Νικήτρια στο Άστρος Κυνουρίας και πρωταθλήτρια πάσης Ελλάδος για τρίτη φορά στο εν λόγω αγώνισμα αναδείχθηκε η κάτοχος του τίτλου στην Ευρώπη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με χρόνο 1:31:11 στα 20 χλμ. βάδην. Η αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας έπιασε πολύ καλή απόδοση και πραγματοποίησε την πέμπτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην  Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) με 1 ώρα 33.08, η οποία διεκδικεί την προκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον προσεχή Αύγουστο.

Το χάλκινο κατέληξε στη νεαρή ΌΛγα Φιάσκα με χρόνο 1:38:14, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έπιασε το προβλεπόμενο όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και φυσικά ανδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία της. Πρώτος και με όριο συμμετοχής στους Ευρωπαϊκούς Κ23, ο Άνθιμος Κελεπούρης στην αντίσοιχη κατηγορία των ανδρών.

Νικητής και πάλι ο Παπαμιχαήλ
Την έκτη του νίκη στο εν λόγω αγώνισμα πανηγύρισε ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου, Αλεξανδρος Παπαμιχαήλ με χρόνο 1:28.24, ντουμπλάροντας τις νίκες του για τη φετινή σεζόν καθώς λίγες εβδομάδες πριν είχε αναδειχθεί πανελλήνιος πρωταθλητής και στα 35χλμ.

Τέλος, στην κατηγορία Κ20 και στα 10 χλμ. βάδην νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία Αντωνοπούλου με 48:29', κάνοντας ρεκόρ και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0