World Sports

Παρί Σεν Ζερμέν: Δυνατό «μπάσιμο» στο ΜΜΑ με Χαμπίμπ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δυνατό «μπάσιμο» στο ΜΜΑ με Χαμπίμπ

Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί «έδωσαν τα χέρια» για την έμπρακτη συμμετοχή του Ρώσου πρώην αθλητή στην νέας ομάδα ΜΜΑ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται έτοιμος να διευρύνει τις επενδυτικές του ενέργειες στον τομέα του αθλητισμού. Όπως όλα δείχνουν στα «σκαριά» είναι η δημιουργία μίας νέας ομάδας ΜΜΑ με το όνομα Παρί Σεν Ζερμέν.  Όπως στο ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι και σε αυτό του ΜΜΑ ξεκινάει με μία δυνατή «μεταγραφή». Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ προβλέπετε να συμμετάσχει δυναμικά στο νέο αυτό project.  

 

Ο Χαμπίμπ είναι ένας παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής ελαφρών βαρών στο ΜΜΑ που έχει αποσυρθεί από τον Μάρτιο του 2021. Ο Ρώσσος αθλητής αγωνιζόταν στο UFC με το αψεγάδιαστο ρεκόρ των 29 νικών σε 29 αγώνες. Θεωρείτε από τους καλύτερους αθλητές ΜΜΑ που έχουν περάσει ποτέ από το άθλημα και πλέον θα συμμετέχει στην νέα ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν πιθανότατα από την θέση του προπονητή.

Η αγάπη του Ρώσσου για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, επομένως η συμμετοχή του στην νέα ομάδα του Παρισιού δεν θα έπρεπε να δημιουργεί εκπλήξεις. Έχει εμφανιστεί να παρακολουθεί πολλά παιχνίδια από κοντά και να φωτογραφίζετε μαζί με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του αθλήματος. Πλέον θα μπορέσει να συνδυάσει τα δύο αγαπημένα του αθλήματα σε μία δουλειά.  

Άγγελος Κρεμαστος


www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0