World Sports

Ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου: «Εγώ θα αποφασίσω αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όχι εσύ»

Ξέσπασμα της Νικόλ Κυριακοπούλου: «Εγώ θα αποφασίσω αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όχι εσύ»

Ξέσπασε με ανάρτησή της στο Instagram η Νικόλ Κυριακοπούλου σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρει ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου» στην καριέρα της μετά τη 15η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Την αντίδραση της Νικόλ Κυριακοπούλου προκάλεσε δημοσίευμα ελληνικού σάιτ που αναφέρει ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου» για την ίδια μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Δυστυχώς, είναι από τα μέλη της Εθνικής για τα οποία έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όσον αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα σχετικά με τη 15η θέση που κατέλαβε στο επί κοντώ με άλμα στα 4,30 μέτρα στην Κωνσταντινούπολη.

«Πες μας ότι στεναχωριέσαι κιόλας. Θα σε ρωτάμε από εδώ κι πέρα.. Φίλε μου καλέ. Εγώ θα αποφασίσω αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, όχι εσύ!», ήταν η απάντηση της Νικόλ Κυριακοπούλου μέσα από το Instagram, ενώ στα σχόλια της εν λόγω δημοσίευσης πρόσθεσε:

«Κάνω αυτό που θέλω και αγαπάω και θα αποφασίσω εγώ πότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…! Δεν θα μου πει κανείς πότε θα σταματήσω!!! Δεν ενοχλώ κανέναν και δεν το κάνω εις βάρος κανενός… Αν δεν αρέσει σε κάποιους να μην με παρακολουθούν και κυρίως να μην γράφουν, δεν υπάρχει πρόβλημα… Σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0