World Sports

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 0-3: Σαρωτικοί «ερυθρόλευκοι»… αγκαλιάζουν την κούπα από τώρα! (video)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 0-3: Σαρωτικοί «ερυθρόλευκοι»… αγκαλιάζουν την κούπα από τώρα! (video)

Ένας απίθανος, ένας «μαγευτικός» Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο Ισραήλ για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ! Οι «ερυθρόλευκοι» παρέσυραν στο διάβα τους τον αντίπαλό τους, επικράτησαν με 3-0 σετ και πλέον βρίσκονται «αγκαλιά» με το τρόπαιο!

Με τέτοια εμφάνιση στο Ισραήλ, το τρόπαιο δεν μπορεί να χαθεί! Ο Ολυμπιακός ήταν «υπερηχητικός», κέρδισε κατά κράτος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στην έδρα της με 3-0 στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και πλέον πρέπει να γίνει ένα… θαύμα στον επαναληπτικό στην Ελλάδα, για να μην κατακτήσει το τρόπαιο.


Οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από την έναρξή του. Καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον αντίπαλό της στο πρώτο σετ, τουλάχιστον μέχρι το 19-19. Τότε, ο Ολυμπιακός τρέχοντας ένα σερί 6-1, έκανε το 1-0 (20-25), πραγματοποιώντας το πρώτο του βήμα προς τη νίκη.


Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά με 11-6, είδαν τη Μακάμπι να αποκτά το προβάδισμα με 18-16. Ήταν αποφασισμένοι, όμως, να μην ηττηθούν και έτσι έφτασαν στο δεύτερό τους σετ, επικρατώντας με 25-23.


Με την ψυχολογία στα ύψη πια οι παίκτες των Πειραιωτών έκαναν σχετικά εύκολα το 2-5 και όλα έδειχναν ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο τρίτο και τελευταίο τους σετ. Πράγμα που τελικά και συνέβη. Αφού έφτασαν στο 16-9, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν το 3-0 (14-25) και να «αγκαλιάσουν» ουσιαστικά το τρόπαιο του Challenge Cup!


Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 15 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μόνο με… θαύμα πια οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου!

Τα σετ: 20-25, 23-25, 14-25

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0