World Sports

Ευρωπαϊκό κλειστό στίβου: Αργυρό μετάλλιο για τον εκπληκτικό Καραλή! (video)

Ευρωπαϊκό κλειστό στίβου: Αργυρό μετάλλιο για τον εκπληκτικό Καραλή! (video)

Ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε μέχρι τα 5,80μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ!

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωση για ακόμα μία φορά! Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, ο 23χρονος πρωταθλητής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ, φτάνοντας μέχρι τα 5,80μ., παλεύοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή για το χρυσό. Τελικά, όμως, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Νορβηγό Γκούτορμσεν.


Ο Καραλής ξεκίνησε πολύ δυνατά περνώντας με την πρώτη του προσπάθεια τα 5,40μ., ενώ στα 5,60μ. χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει και την δεύτερη. Εν συνεχεία, πέρασε… αέρα τα 5,70 και τα 5,80, χωρίς να χρησιμοποιεί τις δεύτερες προσπάθειές του.


Στα 5,85μ., ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει πάνω από τον πήχη σε κανένα από τα άλματά του και κάπως έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση, για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο ανδρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0