World Sports

Τεντόγλου μετά το χρυσό: «Δυσκολεύτηκα με το πρωϊνό ξύπνημα - Αν πηδούσα βράδυ θα έκανα 8,50μ.»

Τεντόγλου μετά το χρυσό: «Δυσκολεύτηκα με το πρωϊνό ξύπνημα - Αν πηδούσα βράδυ θα έκανα 8,50μ.»
Ο «βασιλιάς» του άλματος εις μήκος ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τον τελικό και την πρώτη θέση πως δυσκολεύτηκε από το πρωϊνό ξύπνημα και πως αν ο τελικός γινόταν βράδυ θα πηδούσε 8.50 μέτρα. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ντρέπεται να πει το οτιδήποτε για την τραγωδία στα Τέμπη καθώς ό,τι και να κάνει ο αθλητισμός, δεν μπορεί να γίνει κάτι για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων αυτών.
Σχετικά Άρθρα
Δεν είναι κοινό μυστικό. Άλλωστε το έχει παραδεχτεί τόσες και τόσες φορές. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αντέχει το πρωϊνό ξύπνημα και αυτό τον δυσκόλεψε, όπως είπε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στον τελικό παρότι σε όλους φάνηκε ότι έκανε περίπατο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

«Συνήθως πηδάω καλύτερα μετά το το πρώτο άλμα. Ήταν δύσκολος αγώνας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τεντόγλου αναφερόμενος στο γεγονός της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου χάρις το 8,30μ. με την πρώτη, για να προσθέσει: «Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για εμένα. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ θα έκανα 8.50, το υπόσχομαι».

Για το γεγονός ότι έγινε ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία του αθλήματος με τρία χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι τόνισε ότι δεν αισθάνεται ανίκητος: «Δεν είμαι ανίκητος. Χάνω και κάποιες φορές. Στα ευρωπαϊκά ίσως ισχύει. Πιστεύω ότι σήμερα μπορούσα να χάσω επειδή δεν ήμουν ο καλός μου εαυτός. Έτσι είναι οι αγώνες. Χάνουν και τα φαβορί και τα αουτσάιντερ να κάνουν κάτι τρελό. 

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο θα έπρεπε, επειδη ήταν πρωινό αγώνας. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άκυρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος».

Σε ερώτηση που του έγινε στη μεικτή ζώνη για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ως συνήθως ταπεινός: «Ηταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ότι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές».

Τέλος, ο Τεντόγλου δεν παράλειψε να ευχαριστήσει και τους Έλληνες φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες, έκαναν φανταστική κερκίδα. Για όλους, όχι μόνο για εμένα. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα Δεν ξέρω πού να το αφιερώσω αυτό το μετάλλιο.

Είχα κάποια μηνύματα στο κινητό. Θα έχω και άλλα. Δεν μπορούσα να ασχοληθώ πολύ με το κινητό μου αυτές τις μέρες, κοιμόμουν και περίεργες ώρες για να φτιάξω το πρωινό ξύπνημα Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στην συνέχεια για το Παγκόσμιο στην Βουδαπέστη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0