World Sports

Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: Εκτός βάθρου η Κατερίνα Στεφανίδη

Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: Εκτός βάθρου η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Μία ανάσα από ακόμη ένα μετάλλιο στην καριέρα της έφτασε η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά δεν το κατάφερε! Σε ένα τρομερό τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέλαβε την 4η θέση. 

Η Στεφανίδη ξεκίνησε την προσπάθειά της από τα 4,45 μέτρα, τα οποία και πέρασε με την πρώτη. Στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,60 μέτρα τα οποία επίσης πέρασε με άνεση στην πρώτη της προσπάθεια και έτσι ανέβασε τον πήχη στα 4,70 μέτρα.

Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν και τα μετάλλια, αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος, με τις Μούρτο και Σούτεϊ να προχωρούν. Τελευταία αθλήτρια που δοκίμασε στα 4,70 μ. ήταν η Σβαμπίκοβα, η οποία είχε δύο άκυρες και αν έκανε και τρίτη, τότε η Στεφανίδη θα έπαιρνε το χάλκινο μετάλλιο. Ωστόσο, η Τσέχα κατάφερε την ύστατη στιγμή να το περάσει και έτσι άφησε την Κατερίνα εκτός βάθρου.

Έπειτα ο πήχης ανέβηκε στο 4,75 μ. με την Σούτεϊ να ξεπερνά το συγκεκριμένο ύψος με τη δεύτερή της προσπάθεια. Η Μούρτο τα πέρασε με την τρίτη, αντίθετα με την Σβαμπίκοβα που ολοκλήρωσε τον αγώνα της και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0