World Sports

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό του τριπλούν οι Τσιάμης και Ανδρικόπουλος!

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό του τριπλούν οι Τσιάμης και Ανδρικόπουλος!

Συμμετοχή στον τελικό του τριπλούν εξασφάλισαν ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Δεν τα κατάφερε ο Ανδρέας Πανταζής.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού αγώνα όπου κατέλαβαν την 7η και την 6η θέση αντίστοιχα.

Ο Τσιάμης, μετά την 18η νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατόρθωσε με άλμα στα 16,26 μέτρα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Ο 41χρονος άλτης μπήκε στον προκριματικό με άλμα στα 16,22 μ., ενώ η δεύτερη προσπάθειά του ήταν άκυρη. Στο τρίτο βελτίωσε την επίδοσή του στα 16,26 μ. και έτσι κατέλαβε την 7η θέση.

Στον τελικό θα βρεθεί επίσης ο Νίκος Ανδρικόπουλος ο οποίος κατάφερε στο τελευταίο άλμα του να μπει στις θέσεις πρόκρισης. Αρχικά, προσγειώθηκε στα 15,81 μ., στη δεύτερη βελτιώθηκε (16,05 μ.), αλλά η τρίτη (16,39 μ.) ήταν αυτή που του χάρισε την 6η θέση.

Ωστόσο, ο τρίτος Έλληνας που πήρε μέρος στον προκριματικό, ο Ανδρέας Πανταζής δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει επίδοση που θα του έδινε πρόκριση στον τελικό, καθώς με το 16,06 μ. έμεινε στην 11η θέση.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0