World Sports

Πανιώνιος - Βάσας 9-8 :Με buzzer beater ο Ιστορικός παίρνει προβάδισμα τελικού!

Πανιώνιος - Βάσας 9-8 :Με buzzer beater ο Ιστορικός παίρνει προβάδισμα τελικού!

Πανιώνιος και Βάσας αναμετρήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (01/03) στο στο κολυμβητήριο στο πλαίσιο του ημιτελικού του Eurocup. Ο Ιστορικός επικράτησε με 9-8 με «ήρωα» τον Γούνα ο οποίος σκόραρε στην εκπνοή του χρόνου και έστειλε το σύνολο του Κώστα Δήμου ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης

Το κλειστό της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι δημιούργησαν μια φοβερή ατμόσφαιρα με πανό και συνθήματα για τον «Ιστορικό» σύλλογο. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Στα πρώτα δυο οκτάλεπτα, ο Πανιώνιος προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο σκορ σημειώνοντας τρία σερί γκολ, ωστόσο γρήγορα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την διαφορά και το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 6-4. Το σύνολο του Κώστα Δήμα ήταν εμφανώς ανώτερο ήδη από την αρχή του παιχνιδιού και είχε επιβάλει τον ρυθμό του στον αγώνα.

Στο τρίτο οκτάλεπτο το σκορ ήρθε για πρώτη φορά στα ίσια (7-7) με την Βάσας να κάνει ένα ξέσπασμα και να απειλεί περισσότερο τους γηπεδούχους. Στο 5:32 του τρίτου οκταλέπτου ακυρώθηκε γκολ του Πανιώνιου καθώς αυτό είχε περάσει την γραμμή. Στο 4:27 η Βάσας προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα ωστόσο τίποτα δεν είχε τελειώσει καθώς η ψυχολογία του Πανιωνίου ήταν ανεβασμένη και συνέχιζε να απειλεί.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει ρυθμούς προς το τέλος του αγώνα και πίεζαν για το γκολ, ωστόσο ο «Ιστορικός» ήταν πολύ καλός στην άμυνα και απέτρεψε πολλά γκολ. Ένα buzzer beater του Αλεξάνδρου Γούνα στο τέλος του τέταρτου οκταλέπτου έδωσε την νίκη καθώς και και την ελπίδα πρόκρισης στον τελικό του Eurocup για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0