World Sports

Τεντόγλου: «Στόχος το χρυσό στην Πόλη αν και με δυσκολεύουν οι πρωινοί αγώνες!»

Τεντόγλου: «Στόχος το χρυσό στην Πόλη αν και με δυσκολεύουν οι πρωινοί αγώνες!»

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης (2-5 Μαρτίου) μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου, εξηγώντας πως στόχος παραμένει το χρυσό μετάλλιο, αν και δυσκολεύεται με τους αγώνες που διεξάγονται πρωί.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και φαβορί για μια ακόμη πρωτιά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης (2-5 Μαρτίου), ο δικός μας Μίλτος Τεντόγλου, μίλησε για το τι περιμένει στην Πόλη.

Ο Τεντόγλου που αν καταφέρει να κερδίσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, θα είναι το τρίτο στη σειρά, μίλησε στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ: «Ο στόχος μου στην Κωνσταντινούπολη είναι να πάρω το χρυσό μετάλλιο το οποίο θα είναι λίγο δύσκολο φέτος γιατί ο προκριματικός και ο τελικός είναι πολύ πρωί, στις 9 ο προκριματικός και στις 10 ο τελικός και δεν είμαι πολύ καλός με τα πρωινά εγώ, αλλά θα το παλέψουμε».

Ο Έλληνας αθλητής του μήκους συμπλήρωσε «Μου έχει ξανασυμβεί να είναι το πρωί, και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν το πρωί, απλά είναι πιο δύσκολα από αν ήταν το απόγευμα ο τελικός, για να σας πω πως θα το πάρω εύκολα. Αν κερδίσω θα είμαι ο μοναδικός με τρία σερί χρυσά και είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτός, θα το προσπαθήσω πολύ».

Για τους αγώνες μίλησε φυσικά και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, και εξήγησε πως ο Μίλτος μόνος του βάζει όρια και στόχους: «Μόνος του βάζει κίνητρά. Μόνος του βάζει στόχους, κάποια όρια που θέλει να ξεπεράσει, έχει διαβάσει από πριν πόσο είναι το ρεκόρ αγώνα, το ρεκόρ σταδίου, το εθνικό ρεκόρ της χώρας. Αυτά είναι στοιχεία που αμέσως του φτιάχνουν το κίνητρο.

Ο προπονητής χωρίς τον αθλητή είναι ένα τίποτα. Μακάρι όλοι οι προπονητές να έχουν από ένα τέτοιο παιδί, να μπορούν όχι μόνο να αποκτήσουν κίνητρα αλλά να σχεδιάσουν το μέλλον ενός ακόμη παιδιού».

Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι περιμένει από τον ίδιο (Τεντόγλου) στην Κωνσταντινούπολη, απάντησε αμέσως «Πρώτη θέση»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0